MMA Betting Tips


Att spela på MMA är lite annorlunda från andra former av sportsbetting. Här kommer lite MMA betting tips för er som vill prova på detta.

Akta dig för Storfavoriterna
Många nybörjare gör detta misstaget att spela på storfavoriten. Försök att hitta odds på över 1.50 om möjligt. Även om en fighter är en storfavorit så kan ”underdogen” få in en lyckoträff och det är slut. I UFC så kan allt hända och det gäller att kalkylera sin risk.

Välj dina Fighter
Ofta i början så vill man spela på alla UFC fighter, man vill inte missa någon. Det funkar inte i längden, utan man måste hitta de rätta lägena där den ena fightern har ett övertag och ändå ger bra odds. Om du vill spela på skoj eller på din favorit utan att analysera, då kan du spela med en separat kassa som är avsedd för ”skojspel”.

Leta efter Underdogs
Alla erfarna sportsbetters vet om detta. Om du vill tjäna pengar i det långa loppet så måste man spela på fler underdogs än favoriter. I UFC är detta en ren guldgruva. Ofta kan en underdog ge 3 eller mer i odds när han i själva verket inte är så stor underdog. Det är detta du ska leta efter och det är det bästa MMA betting tips som du kan få. Hitta underdogs med potential och satsa dina pengar där. I det långa loppet kommer du att vinna pengar på detta, även om det kan variera lite mer.

Leta efter Högsta Oddset
När du väl har valt en fight att spela på så måste du se till att du får bästa möjliga odds. Just på UFC så varierar oddsen enormt mellan spelbolagen. Spelbolagen har inte riktigt koll på UFC och det är ofta svårt för dem att sätta odds. Det är också en guldgruva för oss som är riktigt insatta. Vi på MMA Betting jämför alla spelbolagen och ger dig de bästa oddsen så du själv slipper att jämföra alla. Här kan du spela på MMA.

Har ni några frågor om våra UFC betting tips eller om ni undrar över något annat, kontakta oss eller lämna en kommentar.