Spela på MMA


Var ska jag Spela på UFC och MMA?

Vi på MMA Betting försöker hela tiden följa alla spelbolag som tillhandahåller UFC sportsbook och MMA sportsbook. Vi jämför odds, MMA betting bonus och utbud. Vi rangordnar spelbolagen från 1 till 10, där 10 är bäst. Bästa odds på UFC och MMA spel samt bra bonus och en smidig mjukvara kan ge 10 poäng.

Bonusarna har olika krav och därför så är det bästa att läsa igenom alla villkoren och reglerna hos respektive spelbolag. Dessa kan när som helst ändras utan förvarning. Så om du vill vara helt säker på vad som gäller så är det smart att läsa igenom det innan du registrerar dig.

MMA Betting Listan

Poäng: 9/10
Info: Väldigt bra odds på MMA och ett bra utbud.
Bonus: 100 % upp till 1000 SEK
Poäng: 8/10
Info: Säker och stabilt spelbolag med bra odds.
Bonus: 120 % upp till 1200 SEK
Poäng: 8/10
Info: Ofta bra odds och en bra bonus.
Bonus: 100 % upp till 1000 SEK
Poäng: 8/10
Info: Bra utbud och stabilt spelbolag.
Bonus: 100 % upp till 1000 SEK
Poäng: 7/10
Info: Otroligt utbud och lite annorlunda spelbolag.
Bonus: 200 SEK Riskfritt spel

 

Spela på vinnare

Om du spelar på att en fighter ska vinna fighten så är det så klart det man är ute efter. Trots att det nästa aldrig händer så kan faktiskt en match sluta oavgjort. Det som händer då skiljer sig från spelbolag och spelbolag. Om spelbolaget erbjuder spel på oavgjort så förlorar du dina pengar om det blir oavgjort och du spelar en vinnare. Undvik spelbolag som erbjuder spel på oavgjort om du inte ska spela just på oavgjort eller oddsen är riktigt bra.

Eftersom oddsen ändras ganska frekvent på MMA betting så kan det vara en ide att ha konto på några olika ställen för att alltid kunna jämföra. Vi försöker uppdatera listan varje månad och tittar då över odds och bonus för att alltid kunna leverera bra kvalitet. Har du några frågor om UFC sportsbook eller MMA sportsbook så är du välkommen att kontakta oss. Skulle ni få problem med någon MMA bonus så tveka inte att kontakta oss så ska vi hjälpa till att trycka på hos spelbolagen.